New In: Celine Trio

Knitted Dress

TSC1.jpg
TSC2.jpg

I love this knitted dress from Baum und Pferdgarten and it will definitely be my go-to-dress when I don’t know what to wear come Fall. I love the rusty color, which is actually called gingerbread. I wish I had the blue version as well.

Shop the Carmelita dress here.

 

Jeg er vild med denne strikkede kjole fra Baum und Pferdgarten og den vil helt sikkert være min go-to-kjole her i efteråret, når jeg ikke ved hvad jeg skal tage på. Farven er så pæn. Jeg ville ønske jeg også ejede den i blå.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New In: Celine Trio