Last Minute Sale Shopping

New In: Celine Trio

TSC7.jpg
TSC8.jpg
There is something about Céline bags that makes me want to rip out my credit card, close my eyes and immediately approve payment. I really fallen quite hard for this bag as it’s just so easy to wear, can be worn day and night and is actually (somehow) affordable compared to other Céline bags. Maybe that’s why this is my third of the kind. I already own one in green and blue. I bring it everywhere – to Roskilde Festival, to Los Angeles, when going out and now to Tuscany where I’m headed today. Yeah, it’s vacay time – finally. Tag along on my Instagram account here.

 

Der er noget med Céline tasker, der bare får mig til at hive dankortet frem og sige “på beløbet”. Specielt Trio tasken har stjålet mit hjerte, måske det også er derfor at denne røde, er min tredje af slagsen (jeg ejer allerede en grøn og en blå). Den er bare let at bruge, kan tages med på job eller i byen og så er den faktisk nærmest overkommelig i pris i forhold til andre tasker fra samme mærke. Jeg har haft den med til Roskilde Festival, til Los Angeles, i byen og nu Toscana, hvortil jeg smutter på ferie senere i dag. Følg med på min Instagram konto lige her.

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Last Minute Sale Shopping