Here Goes The Summer Sun

The Puzzle Bag

image_7.jpg
Just impeccable if you ask me. It took me a while to decide on both color and size but I’m pretty content with my final decision. The Loewe Puzzle bag is definitely such a cute addition to my collection of bags.

 

Loewe bag and bike from Hr. Velo.

Helt perfekt hvis du spørger mig. Det tog mig noget tid at bestemme både farve og størrelse, men jeg er ret tilfreds med mit endelige valg. Loewes Puzzle taske er uden tvivl den sejeste tilføjelse til min taskesamling længe.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Here Goes The Summer Sun