Deconstructed Denim

Aesop

-4.jpg
Aesop finally opened a shop in Frederiksberg in Copenhagen. My favorite products from Aesop are the Reverence Aromatique Hand Wash, that performs a mild exfoliation of you hands followed by the Resurrection Aromatique Hand Balm.

 

Aesop har endelig åbnet butik på Frederiksberg i København. Mine favorite produkter fra Aesop er Reverence Aromatique Hand Wash, der mildt exfolierer hænderne, efterfulgt af Resurrection Aromatique Hand Balm.

Resurrection Aromatique Hand Balm

Resurrection Aromatique Hand Balm

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Deconstructed Denim