Less Is More

Deconstructed Denim

13051523_595448677272171_622112345108260294_n.jpg
I’m a big fan of the brand Frame Denim and the Le High Flared high-rise jeans is currently my favorite pair. However I think they might be up for some serious competition when this deconstructed pair hits stores in mid May. Available via MyTheresa and Frame-Store.com.

 

Jeg er kæmpe fan af Frame Denim og især Le High Flared high-rise modellen er for tiden min absolutte favorit par. De får dog muligvis heftig konkurrence, når dette deconstructede par kommer på gaden i midt maj. Sælges via MyTheresa og Frame-Store.com.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Less Is More