Flashback to Joshua Tree

Less Is More

Less is more Barnholt Lotte Skovgaard Nielsen.jpg
I NEED product for my hair. And my current favorites are these three wonders from Less is More. Because of course the products are great but also due to the fact, that it’s an organic haircare range that doesn’t use any ofnasty ingredients (ex. synthetic preservatives, parabens, sulfates, etc) and is against animal testing. The Angelroot Spray is a spray that adds volume when blowdrying, the Limesoufflé is for creating a care-free look as it adds texture and the Lindengloss is a shine spray that protects. The printed boxes are from Matches Fashion and comes with larger purchases.

 

Jeg har brug for produkter til mit hår, ellers er det noget så flat. For tiden er mine yndlingsprodukter disse tre vidundere fra Less is More. Selvfølgelig fordi produkterne er virkelig gode, men også fordi de ikke indeholder en masse nasty tilsætningsstoffer som syntetiske konserveringsmidler, parfume, parabener, osv og er imod dyreforsøg. Angelroot Spray’en tilfører – ved føntørring – masser af volume, mens  Limesoufflé er perfekt til at skabe et skødesløst sommerhår, og endelig giver Lindengloss spray’en masser af glans samtidig med at den beskytter. Kasserne er fra Matches Fashion og medfølger ved større køb.  

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flashback to Joshua Tree