The Kimono

Louise Roe Copenhagen

-6.jpg
For Christmas I got these smoke City Light glasses from Louise Roe Copenhagen. I use them for candles as they create such a cosy atmosphere. I’m really into Louise Roe’s design and wouldn’t mind the vase or the velvet pillows.

 

Til jul fik jeg disse fine smoke City Light glas fra Louise Roe Copenhagen. Jeg bruger dem til lys, da de giver sådan et fint lys, men skal selvfølgelig også bruges til blomster, mm. Jeg er ret begejstret for Louise Roes design og gad godt have både vaser eller velourpuder.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Kimono