Gianvito Rossi Over The Knee Boots

The Kimono

-1.jpg

I love this Anne Vest kimono and how it mixes Eastern inspiration with Scandinavian minimalism. The perfect combo if you ask me. I’m wearing it with a pair of By Malene Birger cropped trousers and Chanel slingbacks. The picture is taken by Thomas for a feature in the May issue of Eurowoman. The chair is designed by Gubi and purchased at Interiorshop.

 

Picture by Thomas Degner for Eurowoman.

 

Jeg elsker hvordan Anne Vest kimonoen mikser østlig inspiration med skandinavisk minimalisme. Nok den perfekte kombi. Jeg har stylet den med et par croppede bukser fra By Malene Birger og Chanel sling backs. Billedet har Thomas taget til ma-udgaven af Eurowoman. Stolen er designet af Gubi og købt hos Interiørshop.

 

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gianvito Rossi Over The Knee Boots