Hästens Headboard

Suede Leather Jacket Love

-14.jpg
-13.jpg
Thank you Gucci for reintroducing suede to the fashion scene because I can’t seem to live without the fabric currently. It started with a suede trench, then a pair of shoes, followed by a skirt and another coat. Now I’ve added an additional trench to the collection and I love it. This one by Agger Flachs is in black which makes it more contemporary – compared to my cognac colored, 70’s inspired version, also from Agger Flachs. I paired it with a pair of Frame flared jeans (I love with this brand and the Le High flared high-rise jeans-style), a Mads Nørgaard knit and Maison Margiela boots.

 

Photos by Thomas Degner.

 

Stort tak til Gucci for at reintroducere ruskind på catwalken – for jeg er mega fan af materialet. Det startede med en ruskindtrench, så et par sko, efterfulgt af en nederdel og en anden endnu en frakke. Nu har jeg tilføjet endnu en trench til samlingen, og jeg elsker den. Denne er også fra Agger Flachs og er i sort, hvilket gør udtrykket en smule mere nutidigt – modsat den cognacfarvede fra samme brand, der emmer af 70’er stemning. Jeg bruger den med et par Frame flared jeans (jeg anbefaler totalt mærket og især Le High flared high-rise jeans-modellen), en Mads Nørgaard strik og Maison Margiela støvler.

 

 

 

 

 

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hästens Headboard