Velvet Wonder

Birthday wishes

Wish.jpg
My 30-something birthday is near and this I what I wish for. I really want to add more jewellery to my collection. I love the Louis Vuitton L earring, which would look great with the Alison Lou stud earring and the Sophie Bille Brahe Claire de Lune earring – which I’ve been craving for such a long time. Also I wouldn’t mind the Puzzle Bag from Loewe. Either in suede or the small version in navy, which I spotted in Illum the other day.

 

Alison Lou diamond tears stud earring, Sophie Bille Brahe Claire de Lune, Loewe puzzle tote, Trine Tuxen Picces necklace, Louis Vuitton Letter L earring

 

Min fødselsdag er lige om hjørnet og her er nogle af mine ønsker. Jeg vil vildt gerne have nogle flere smykker. Jeg elsker L-øreringen fra Louis Vuitton og ville bruge den sammen med øreringene fra Alison Lou og Sophie Bille Brahe (har været forelsket i Claire de Lune øreringe i en uendelighed). Derudover vil jeg også gerne tilføje en Loewe Puzzle taske til min taskesamling. Enten i den smukke lyse ruskind eller den lille version i navy, som jeg spottede i Illum i går.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velvet Wonder