On My Birthday Wish List

Velvet Wonder

The Style Cavalry Lotte Skovgaard Nielsen Gestuz Zara 1.jpg
Lotte Skovgaard Nielsen Gestuz Zara 2.jpg
Who would have thought – just a few seasons back –  that velvet would make such a strong reappearance in fashion? It has become not only acceptable, but also even coveted. As it’s a grand and rather opulent fabric, you can either embrace its drama (which I will soon when I’m going to wear the kimono with the matching pants) or tone it down by paring it with denim or suede.

 

Velvet kimono by Gestuz, suede skirt by Zara.

 

Hvem ville have troet – bare et par sæsoner tilbage – at velour ville gøre sådan et comeback? Nu er det ikke blot acceptabelt, men ligefrem eftertragtede. Eftersom det er sådan et “overdådigt” materiale, kan du gøre to ting. Enten omfavne det, hvilket jeg har tænkt mig at gøre snarest, når jeg hopper i de matchende bukser, eller nedtone det og bruge det sammen med denim eller ruskind.

 

 

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

On My Birthday Wish List