Why Valentino Rock Studs

Travel Essential Part 2

GetFileAttachment-8.jpg
I don’t just have certain beauty routines when travelling, I also have a few items, I always have to bring: a cross body bag and my very own travel pillow. The bag is really practical as it’s easy to carry around and can hold everything I need (the Céline Trio bag is perfect with the three different compartments, making it really easy to have an overview of everything). Also the travel pillow is so essential as it makes my flight so much more comfy. I never use the pillows given to me by the flight operator but always brings my Hästens pillow. It’s so soft.

 

In collaboration with Hästens.

 

Jeg har ikke kun bestemte skønhedsrutiner, når jeg rejser, jeg har også et par ting, jeg altid har med mig for at gøre rejsen behageligere: en cross-body taske og min helt egen rejsepude. Tasken er virkelig praktisk, da det er let lige at smide over skulderen, ikke generer på nogen måde samt kan opbevare alle mine ting (Célines Trio taske er perfekt til dette formål). Derudover medbringer jeg altid en rejsepude. Den er ret afgørende for en behagelig flytur. Jeg bruger aldrig dem flyselskabet uddeler, nej, jeg medbringer altid min Hästens pude, der er noget så blød og dejlig.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Why Valentino Rock Studs