Barely-There Strap Tops

Why Valentino Rock Studs

The Style Cavalry Lotte Skovgaard Nielsen Valentino Rock Studs 1.jpg
A higher price tag on a pair of shoes most often signals a higher quality of leather and construction, therefore you should always consider quality over quantity. That being said I do, however, often find myself in a “you-must-be-mad-to-spend-this-much-money-on-shoes”-situation. However reason was lost when I finally decided to purchase the rock studs from Valentino. I’ve been wanting them for as long as I can remember and I couldn’t come up with a better occassion than my best friends wedding (remember the outfit?). In the end I went for the lower kitten heel-version as I can also wear those at the office. And that’s exactly what you should always remember when doing a long-term investment in shoes… always pick a pair you can wear every day and not just for a night out’n’about. Also another pointer when buying expensive shoes: proper care  – cleaning, polishing, conditioning and resoling makes all the difference. A pair of well-treated shoes will last so much longer. And as a final remark.. the best testement that you did good is that you want another pair – and I definitely want another pair.

 

Når du betaler mere for et par sko, betyder det oftest også højere kvalitet – både i forhold til læder, men også konstruktionen. Netop af den grund er jeg også fortaler for kvalitet frem for kvantitet. Når det er sagt står jeg også ofte i en “du-må-være-åndsvag-når-du-betaler-så-meget-for-sko-situation”. Men al fornuft gik tabt, da jeg besluttede mig for – endelig – at købe Valentino’s rock studs. Jeg har ønsket mig dem SÅ længe og jeg kunne ikke komme i tanke om en bedre lejlighed til at købe dem end min bedste vens bryllup (se hele outfittet her). Jeg endte med at købe kitten-heel-versionen, da jeg også kan bruge dem på kontoret, og det er netop dette du skal huske, når du investerer i sko, de skal kunne bruges til alting og ikke kun en aften i byen. En anden ting du skal huske, når du køber sko er, at ordentlig pleje – gør dem rene, giv dem boks og sørg for at få en sål på hurtigst muligt efter de er købt, jeg lover, de holder så meget længere. Og lige til sidst.. jeg tænker, at Og som en sidste bemærkning … den allerbedste indikation af at du har gjort et godt køb er, at du gerne vil have endnu et par – og det vil jeg helt sikker gerne.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Barely-There Strap Tops