Jeans. Tank Top. Heels.

Barely-There Strap Tops

The Style Cavalry Lotte Skovgaard Nielsen Custommade Zara Valentino Rock Studs 1.jpg
The Style Cavalry Lotte Skovgaard Nielsen Custommade Zara Valentino Rock Studs 2.jpg
Minimal slip dresses and barely-there strap tops are back and have been for some time now. I’m totally embracing the trend and can’t wait for summer where I got the perfect slip dresses lined up. Until then – and because I’m currently hanging out in summery LA – I’m wearing this spaghetti strap faux leather top from Zara combined with a Custommade skirt and Valentino Rock Stud shoes.

 

Spaghetti-stropper – på både kjoler og toppe – er tilbage og har egentlig været det i noget tid. Jeg er vild med tendensen, og glæder mig helt vildt til sommer, hvor jeg har de perfekte spaghetti strop kjoler linet op. Indtil da – og fordi jeg i øjeblikket er på ferie i varme Los Angeles – omfavner jeg allerede nu tendensen med en spaghetti strop top i imiteret læder top fra Zara kombineret med en Customade nederdel og Valentino Rock Stud sko.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeans. Tank Top. Heels.