Departure Time

Céline Sandals

The Style Cavalry Lotte Skovgaard Nielsen Celine shoes.jpg
You can never go wrong with a pair of black high heel sandals and especially not when they are on sale. Therefore I had to buy this pair from Céline before leaving for Los Angeles. Totally appropriate for the LA weather, not so much the Copenhagen cold… but in time they will be perfect for those warm Copenhagen nights.

 

Det kan aldrig gå helt galt med et par sorte sandaler med høje hæle og specielt ikke når de er på udsalg. Derfor var jeg nødt til at købe dette par fra Céline lige inden jeg tog til Los Angeles, helt perfekte til de 31 grader herovre. Dog virkelig dårlig til minus graderne i DK, men inden længe er jeg sikker på, at foråret er på vej, og så bliver de helt perfekte til lune sommeraftener.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Departure Time