Customized Chloé

Departure Time

GetInline.jpg
I’m off on vacation to Los Angeles with Maiken and I simply can’t wait. I didn’t have a proper vacation since last time we were here in November 2014 and  I can tell you it’s much needed. Stay tuned for updates on Instagram and Facebook. I’m wearing Agger Flachs jacket, Maison Margiela boots, H&M top and a Eastpak suitcase.

 

Jeg er på vej på ferie til Los Angeles med Maiken og jeg kan slet ikke vente. Jeg har ikke rigtig været på ferie siden vi var her sidst i november 2014, og det er efterhånden ret tiltrængt. Følg med på turen på Instagram and Facebook. Jakken er fra Agger Flachs, støvler fra Maison Margiela, topnne fra H&M og kufferten fra Eastpak. 

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Customized Chloé