My Sleep Sanctuary

On My Mind

PicMonkey Collage.jpg
I’m really into cropped trousers at the moment and I adore a pair with frills. Still gutted about missing a pair from Stella McCartney on sale. I find it really feminine with the ankle peek and I would love to wear them with a pair of Céline shoes like these.

 

Jeg er ret begejstret for croppede bukser for tiden, og specielt hvis de har fine flæser. Jeg ærger mig stadig over, at jeg missede det perfekte par fra Stella McCartney på udsalg. Jeg synes kigget til anklerne er så fint og feminint – jeg ville bruge dem sammen med et par Céline sko ala disse.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My Sleep Sanctuary