Wishlist 2016

Off-Shoulder

4_2048x2048.jpg
You probably already seen your favorite streetstyle darlings shrugging off their sleeves and you will probably continue to do so for the next season to come because those bare shoulders are still the hottest trend around. I’m definitely getting one and currently my favorite is from Saks Potts. I’m already imagine wearing it to Bar Marmont for a night out in little less than a month. I will probably wear it with high-waisted trousers and stand-out-shoes (preferably one of the pairs from my 2016 wish list).

 

Saks Potts Amy black-dotted off-shoulders top here.

 

Du har sikkert allerede set dine favorit streetstyledarlings iført off-shoulder toppe og det vil sandsynligvis fortsætte i sæsonen, der kommer, for der er ingen tvivl om, at bare skuldre stadig er en af de hottest trends.  Jeg ønsker mig selv en og i øjeblikket er min favorit fra Saks Potts. Jeg har i mine tanker allerede iført mig den, når jeg om en måned sidder på Bar Marmont i Los Angeles. Jeg vil bruge den sammen med højtaljede bukser og et par af skoene fra min 2016 ønskeseddel.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wishlist 2016