Bisou New Year's Recommendation

Wishlist 2016

8d4e42c215982cc68aeba7463cadeaea.jpg
celine+box+bag.jpg
44841097mi_14_a.jpg
Welcome 2016. I can’t believe another year is over and done with. I will return with some 2015 hightlighters soon but until then have a look at my 2016 wish list. You might wonder why I keep going with these wish lists? Well, it keeps me focused on items, I feel can add something to my closet that I don’t currently have. For 2015 the list included a lot of shoes: Gianvito Rossi peeptoe suede ankle booties, Gianvito Rossi suede ankle boots and Valentino rockstud leather pumps and it doesn’t look like 2016 will be any different. Take a look at my wish list for 2016 so far.

 

Aquazzura Wild Thing suede sandals. Not new on the market but still classic but with the ever-important twist. Will look great with just about everything.

Gianvito Rossi green velvet pumps: I got a crush on velvet for sure and I need to add some velvet to my shoe collection. I’m a big fan of the deep dark green and think they will add some old school glamour to my wardrobe.

Celine box bag: I’ve been a fan of the Céline boc box bag since it came out in 2011. It’s both classy and modern with it’s simple lines and effortless design.

 

Velkommen 2016. Jeg kan slet ikke forstå at endnu et år er gået. Jeg vender snart retur med nogle 2015 highlights, men indtil de er klar, så kan I se lidt nærmere på min 2016 ønskeseddel. I undrer jeg m¨ske over hvorfor jeg fortsætter med disse ønskesedler? Jeg har fundet ud af, at de hjælper mig med at fokusere på ting, jeg føler mangler i min garderobe – fremfor midlertidige cravings. I 2015 inkluderede listen ret mange sko: Gianvito Rossi peeptoe suede ankle booties, Gianvito Rossi suede ankle boots and Valentino rockstud leather pumps. Det ser ud til at denne tendens fortsætter i 2016. 

 

Aquazzura Wild Thing suede sandals. Ikke nye på markedet, men det er tingene på min liste sjældent. De er klassiske, men har det der evigt vigtige twist. Derudover vil de være pæne til alt.

Gianvito Rossi green velvet pumps: jeg er ret tosset med velour og har behov for snarest at tilføje det til min skogarderobe. Jeg er kæmpe fan at den mørke grønne og føler de vil bidrage med old school Hollywood feel til mit skab.

Celine box bag: Jeg har været forelsket i Célines box bag siden den kom i 2011. Den er klassisk, men moderne med dens rene linjer og simple design. 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bisou New Year's Recommendation