Bisou Gift Guide #9

Bisou New Year’s Recommendation

-16.jpg
New Year’s Eve is just a moment away and what better way to get the celebration going than with a mani/pedicure, followed by nail polish? I’m thinking of going all in on glitter this year- clothes-wise speaking, so I’m keeping my nailpolish neutural with these soft colors from Kure Bazaar.

Shop Kure Bazaar here.

 

Nytårsaften er bare et stenkast væk og jeg tænker, den bedste måde at tage hul på festen er at begynde med en mani/pedicure efterfulgt af neglelak allerede nu. Jeg overvejer at hoppe i glitter fra top til tå i år, så jeg holder min neglelak neutral med disse sarte farver fra Kure Bazaar.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bisou Gift Guide #9