Brows

Bisou Gift Guide #9

image.jpeg
Christmas is almost here but we still have time for another gift guide recommendation. Today it’s the Top Secrets from YSL, a instant moisture glow that hydrates the skin and locks in moisture, making the skin radiant. Quite perfect for the NYE party of a lifetime.

 

See my other recommendations here: 1, 2, 3,  4, 5, 6, 7 and 8

 

Julen er lige om hjørnet, men jeg har på falderebet endnu en julegaveanbefaling klar. I dag er det Top Secrets fra YSL, en fugtcreme, der giver øjeblikkelig glød og strålende hud. Faktisk helt perfekt til dit livs nytårsaften. Du kan se mine andre anbefalinger her: 1, 2, 3,  4, 5, 6, 7 og 8 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brows