Bisou Gift Guide #8

Brows

-9.jpg
Learning how to groom your brows is difficult, especially since you go through all these stages of what’s in style. When I was growing up, brows had to be ultra thin (and I got pictures to show it), now they have to be full and busy, which is hard – taking all those years of tweezing into consideration. However what I found really useful for that in-between stage was: M2 Beauté serum and Brow Wow. The serum is a wonder product because it really does make your brows grow – but you have to persistant. Morning and night for months. But the hairs will return and after finally re-growing them, I turned to Brow Wow, who are experts in creating the right brow shape and color for the you. I continue to use both the serum and visit Brow Wow as I’m not exactly there yet, but in time I will be.

 

Photo by Thomas Degner.

 

At lære at passe ordentlig på dine bryn er svært, især fordi du samtidig går gennem forskellige stadier, hvor først det er super smart med ultratynde bryn (som da jeg voksede op) eller som nu hvor de skal var tykke ala. Cara Delevingne. Men intet skal være let, og det er det bestemt heller ikke når det kommer til at vokse dine bryn tilbage til hvordan de oprindeligt så ud. Jeg har dog fundet trøst i to ting: M2 Beauté serum and Brow Wow. Jeg har skrevet om M2 serummen før og jeg holder fast ved mit ord, den er den bedste. Er du tålmodig og vedholdende, dvs. bruger den morgen og aften i måneder, så vokser dine hår retur. Efter jeg havde gjort netop det, og hårene sporadisk vendte retur, vendte jeg mig mod Brow Wow, der er eksperter i af forme dine bryn og skabe den rigtige farve til dig.

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bisou Gift Guide #8