Bisou Gift Guide #7

Bisou Gift Guide #8

image.jpeg
Can’t believe it’s almost Christmas. I still have a few more days of work, but I’m definitely getting into the spirit of Christmas. The 7th recommendation in the Bisou Gift Guide is the Luxurious Moisturizing Body Oil and Deodorant Cream from super brand Soapwalla. Soapwella was founded by Rachel Winard and created in her Brooklyn kitchen. Winard had been searching for months for products that wouldn’t aggravate her sensitive skin issues caused by systemic lupus, but being unsuccesful in her search, she decided to create her own brand. The products are pure, effective and trustworthy and come from the belief that we are only as good as the ingredients we source – and I promise you the perfect Christmas gift for the beauty obsessed gf – and anyone else for that matter.

Shop Soapwella here.

 

Kan næsten ikke tro, at det snart er jul. Jeg har stadig et par arbejdsdage tilbage, men jeg er bestemt på vej til at komme i julehumør. Den 7. anbefaling i Bisou Gaveguide er den Luxurious Moisturizing Body Oil og Deodorant Cream fra Soapwalla. . Soapwella er grundlagt af Rachel Winard og skabt i hendes køkken i Brooklyn, NYC. Winard havde i flere måneder søgt efter produkter, der ikke ville forværre hendes hudproblemer forårsaget af lupus, men jagten havde været uden held og hun besluttede sig derfor selv at skabe netop det produkt, som hun ikke kunne finde nogen steder på markedet. Produkterne er rene og effektive og kommer fra troen om, at vi er kun så gode som de ingredienser, vi bruger. Jeg kan  næsten garantere at enhver pige med bare den mindste interesse i skønhed -og alle andre for densags skyld – vil elske Soapwella. 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bisou Gift Guide #7