Homéostick For Lips

Bisou Gift Guide #7

Wackerhaus.jpg
I can’t get enough of candles and especially not for Christmas. Wackerhaus recently launched a new range of scented soy candles (so much better for your health) named Presh (means Fresh in Korean). I love the small travel sizes, which a the perfect hostess gift. Buy them online at Wackerhaus.

 

Jeg kan ikke få nok af lys, og slet ikke her op til jul. Wackerhaus har for nyligt lanceret en ny række duftlys ved navn Presh (koreansk for Fresh). Jeg er ret vild med de små rejsestørrelser, du kan medbringe overalt, og som er den perfekte værtindegave her til jul. Køb dem online hos Wackerhaus.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Homéostick For Lips