Bisou Gift Guide #5

Curl Up

-10.jpg
Every morning before applying mascara I make sure to curl my eye lashes with my Shu Uemura eye lash curler. How about you? If your answer is yes, note that you must use it with caution and always begin a little out and not right at the lash line. In this way you avoid unnecessary pulling, which in worst case can destroy your lashes. Also make sure to replace the cushioned pads often. If you don’t, a dent will form in the cushion, which may result in you chopping the hair in half – and that is never a good look.

 

Hver morgen inden jeg tager mascara på, sørger jeg for at bruge min Shu Uemura eyelash curler for at få det helt rette buk. Hvad med dig? Hvis svaret er ja, så skal du være opmærksom på, at du aldrig på bukke helt ved roden af øjevippen, men skal tage fat lidt længere ude. Du risikerer nemlig at hive dine vipper ud, hvis du er for aggressive. En anden ting du skal huske er, at udskifte den polstrede puden ofte. I brug former den nemlig hurtigt en lille “bule”, der i værste tilfælde kan hakke din vippe over – noget man aldrig helt ønsker.

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bisou Gift Guide #5