Jackets as Cardigans

Bisou Gift Guide #5

IMG_0446.jpg
I don’t think, I know a single girl who wouldn’t be pretty excited about sleeping in some pretty pink bedding. This is from Ellos and my fifth  recommendation in the Bisou Gift Guide (see 1, 2, 3 and 4 here). You can buy it here.

 

Jeg kan næsten garantere, at enhver pige vil elske at sove i det fineste lyserøde sengetøj. Jeg vil i hvertfald. Dette er fra og min femte anbefaling i Bisous Gift Guide. Du kan se 1, 2, 3 og 4 anbefaling her.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jackets as Cardigans