Bisou Gift Guide #4

Jackets as Cardigans

-14.jpg
Even though my Raiine Copenhagen jacket is a bit too cold to wear on it’s own currently, I still use it, just as a cardigan instead. The same goes for my leather jackets. It’s a great way to get a all-year-round use of your wardrobe favorites.

 

Selvom min Raiine Copenhagen jakke er lidt for kold at bruge alene for tiden, så bruger jeg den stadig, bare som en cardigan i stedet. Det samme gælder faktisk mine læderjakker. På den måde får du meget mere brug ud af dine garderobe-favoritter.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bisou Gift Guide #4