Christmas Season

Bisou Gift Guide #4

-17.jpg
It’s Monday and time for more suggestions for your wish list. I’ve been a fan of the work of Anders Arhøj (of Studio Arhøj) for quite some time and I just knew I would love his collaboration with Kähler the minute it was announced. My favorite is the Unico vase in the dusty green (which is also available in a delicate yellow).

 

Det er mandag og tid til endnu et forslag til din ønskeseddel. Jeg har længe været stor fan af Anders Arhøjs (fra Studio Arhøj)) arbejde og jeg vidste allerede, da samarbejdet med Kähler blev annonceret, at jeg ville elske det. Min favorite er Unico vasen i den smukke støvede mosgrønne farve, der faktisk også er tilgængelig i en smuk gul.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Christmas Season