Bisou Gift Guide #3

Decorate With Feathers

-8.jpg
-7.jpg
I’m constantly thinking of new ways to decorate my home. I just decided that I’m definitely painting my living room walls in a light grey color (and I already texted a painter), I’m just about to order new dining room chairs and I got my eyes on a gorgeous embroidery art piece from Sarah Becker. However all these decisions do require a bit of consideration, either because they are time consuming and/or expensive. One thing that’s not is decorating with feathers. I came across these feathers when visiting a new favorite store of mine and I just had to bring a few home and decided to put them in my antique French glass displays.

 

Jeg overvejer altid hvordan jeg kan indrette min lejlighed anderledes. Jeg netop besluttet, at det er nu (endelig), jeg skal have malet væggene i min spisestue og stue i en lys grå (og jeg har allerede kontaktet maleren), jeg er meget tæt på at bestille ny spisebordsstole og jeg er helt forelsket i det fineste broderi-billede fra Sarah Becker. Dette er dog altsammen noget, der kræver lidt overvejelse, da det enten kræver tid eller penge. Men en både du hurtigt han skabe lidt forandring i dit hjem, er ved at dekorere med fjer. Jeg besøgte for nyligt en af mine nye yndlingsbutikker og jeg var nødt til at købe et par fjer med hjem. Dem har jeg nu placeret i mine antikke franske glaskupler.

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bisou Gift Guide #3