Reflections By Hugau/Larsson

Bisou Gift Guide #3

-4.jpg
We have even more inspiration for your Christmas wish list, so get ready with pen and paper. The 3rd recommendation in the Bisou Gift Guide (see the first one and second one here) is the Marble Puzzle from Kristina Dam Studio. The marble comes in three different colors and can be used for decoration or even your hot kitchenware. I’m really quite in love with the playful approach. Therefore I’ve already added it to my wish list.

 

Vi har endnu mere julegaveinspiration klar til jer, så hav kuglepen og papir klar. Den tredje anbefaling i Bisous Gift Guide (se nummer et og to her) er marmor puslespillet fra Kristina Dam Studio. Marmoren er i tre forskellige farver og kan bruges som dekoration eller til dine varme køkkensager. Jeg er ret vild med den legesyge tilgang – derfor er den også straks tilføjet til min ønskeseddel.

 

 

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Reflections By Hugau/Larsson