Bisou Gift Guide #2

Reflections By Hugau/Larsson

By Hugau : Anderson Reflections 2.jpg
By Hugau : Anderson Reflections 1.jpg
I’ve had a thing for the reflection mirrors from Hugau/Larsson ever since they were launched. I just really like the combination of art and decor and – as you know – I have a thing for reflecting mirrors when decorating, (especially as a way to magnify my room- see more here). They come in different colors (midnight blue, rose gold, silver and yellow gold) but I decided on the rose gold to create a bit of warmth.

 

Jeg har været vild med refleksionsspejlene fra Hugau/Larsson lige siden de blev lanceret. Jeg kan virkelig godt lide hvordan de kombinerer kunst og indretning og som I ved har jeg jo en forkærlighed for reflekterende spejle i min indretning (især når de hjælper til at skabe en større rumfølelse – læs mere om det her). Dette spejl fås i forskellige farver (midnatsblå, rosaguld, sølv og guld), jeg valgte rosaguld for at skabe lidt varme. i min stue.

 

 

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bisou Gift Guide #2