Round Up: 2015 shopping

Bisou Gift Guide #2

IMG_5448.jpg
Tomorrow is 1st December and that means only 24 days until Christmas. But what to wish for? Maiken and I rounded up the best interior and beauty gifts to add to your Christmas wish list.

 

The second recommendation in the Bisou Gift Guide (see the first one here) is the Enrichment Leave On Mask from Tromborg. The mask helps recreate the natural antioxidant symmetry in the outer layers of the skin, and assists to slow the process of aging.
Furthermore, the mask contains an extremely powerful anti-wrinkle-peptide, minimizing the wrinkles and fine lines.I morgen er det første december og dermed kun 24 dage til jul. Men hvad skal du ønske dig. Maiken og jeg har samlet det bedste inden for interiør og skønhed, som du kan tilføje til ønskesedlem.


Vores 2. anbefaling (du kan se den første her) er Tromborg’s Enrichment Leave On Mask. Masken indeholder en af de stærkeste antioxidanter, der også findes naturligt i vores hud, og hjælper med at forsinke aldringsprocessen. Samtidig består den også af meget kraftfulde anti-rynkepeptider, der mindsker rynker og fine linjer. 

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Round Up: 2015 shopping