Bisou Gift Guide #1

Round Up: 2015 shopping

-2.jpg
So 2016 is getting closer and one thing I’m definitely doing again is writing a wishlist, just like I did for 2015 (here). The wishlist has really helped me stay focused and not overspend on items, I was only craving momentarily. By writing down what I really wanted to spend cash on, I also kind of forced myself to consider what I really “needed” and which items, I felt like had wardrobe-staples-potential. On my wishlist was the following:

 

Gianvito Rossi peeptoe suede ankle booties (see mine in action here and here)
Gianvito Rossisuede ankle boots (see mine in action here)
Valentino rockstud leather pumps (see mine in action here)
Céline large Trio bag (see mine in action here)

 

I was lucky enough to be able to buy all four and I didn’t regret any purchases for one second. I was also lucky enough to get my hands on a few more items that wasn’t on the list but that’s definitely worth mentioning: Hérmes Oran sandals (in action here), Céline slippers (here, here and here), Gianvito Rossi mules (here) and Céline pumps (here). A lot of shoes I know. Too many? Probably. I will revert soon with my 2016 wishlist. 

 

2016 nærmer sig og en ting jeg helt sikker skal der, er at skrive en ønskeliste – ligesom jeg gjorde i 2015 (her). Den har virkelig hjulpet mig med ikke bare at købe items, jeg kun cravede ganske kort. Ved at overveje mine ønsker, tvang jeg også mig selv til at overveje hvad jeg virkelig manglede og virkelig gad bruge (mange) penge på.På min ønskeliste bestod af følgende:

 

Gianvito Rossi peeptoe suede ankle booties (her og her)
Gianvito Rossisuede ankle boots (her)
Valentino rockstud leather pumps (her)
Céline large Trio bag (her)

 
Jeg har været heldig nok og fået fingrene i alle fire. Derudover anskaffede jeg mig også nogle ekstra sager. Items, der godt nok ikke var på listen, men der alligevel er værd at nævne, og som jeg er vildt glad for.
Hérmes Oran sandaler (here), Céline slippers (her, her og her), Gianvito Rossi mules (her) og Céline pumps (her). En masse sko, I know. For mange. Sikkert? Er jeg glad? For sure! Jeg vender tilbage retur med min 2016 ønskeliste.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bisou Gift Guide #1