Ready, Set, Party

Bisou Gift Guide #1

-4.jpg
December and Christmas is just around the corner and that means gifts. But what to wish for? Maiken and I rounded up the best interior and beauty gifts to add to your Christmas wish list. And if you already have that covered, perhaps we can inspire you on what to buy for you BFF. Make sure to stop by each Friday and Monday until Christmas to see what we’ve selected.


The first recommendation in the Bisou Gift Guide is the Wake Wonderful Night-Time Facial from Ren. A transforming treatment that works overnight to leave your skin visibly brighter, more luminous, refined and even toned.

 

December og julen er lige rundt om hjørnet og det betyder gaver. Men hvad skal man dog ønske sig? Maiken og jeg har samlet det bedste inden for interiør og skønhed, som du kan tilføje til din ønskeseddel. Og skulle du nu allerede have styr på den, så kan vi måske give dig ideer til hvad du skal give din BFF. Vi kommer med anbefalinger hver mandag og fredag indtil jul.


Den første anbefaling i Bisou Gaveguide er Wake Wonderful Night-Time Facial fra Ren. En transformerende behandling, der virker natten over og efterlader din hud synligt mere tonet.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ready, Set, Party