The Notice Board

Ready, Set, Party

-13.jpg
As December rapidly approaches it’s time to start considering which dress to take for a twirl for all the parties to come. However if you don’t want to overspend more than you already do in December, may I suggest you pick a dress with more than one-party-appeal. In my case I went for this sequins number from By Malene Birger, which you can wear in several ways. I will probably mostly use it as a kimono but it actually is intended as a dress. However one thing that’s important to remember is, that you can easily change the entire look with your accessories.

 

December er lige om hjørnet, jeg forstår slet ikke at 2015 er gået SÅ hurtigt. Men med decembers kommen, medfølger også overvejelser omkring hvilken kjole, du skal hoppe i til årets jule- og nytårsfester. Først og fremmest gider man – jeg gør ihvertfald ikke – ikke bruge alt for mange penge på kjolen, men jeg vil også gerne have en der kan bruges forskelligt til forskellige lejligheder. Derfor er mit valg faldet på den her pallietsag fra By Malene Birger. Den er egentlig tænkt som en kjole, men jeg kommer helt sikkert til at bruge den mest som kimono. Men allerede der har jeg et item til to fester. Husk også at dine accessories kan ændre hele looket – så skift altid smykker, sko og tasker ud.

 

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Notice Board