Create Harmony With Colors

The Notice Board

-15.jpg
I recently purchased a Notice Board for my kitchen – for keeping safe those small things that I never really know where else to put. The Notice Board comes with five wooden magnets, which makes it easy to share photos on the board but you can also write on it with chalk. I think it somehow infuses a bit of personality into the room.

 

The Notice Board by The Oak Men here.

 

Jeg har for nyligt købt en tavle til mit køkken. For at opbevare de sjove små minder, jeg ellers ikke ved hvad jeg skal gøre af. Der medfølger fem træmagneter til at hænge billeder mm. op med, men du kan også skrive på tavlen med kridt, hvis der er noget du skal huske. Jeg synes, den giver rummet lidt personlighed.

 

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Create Harmony With Colors