And The Winner Is...

Create Harmony With Colors

Hästens 1.jpg
When selecting colors for your bedroom, you should always remember to go for a color that’s producing a calming and relaxing effect. Bedrooms are after all meant for relaxation. For as long as I can remember my walls have always been white but about a year ago I finally had the guts to paint them in a taupe color. I was feeling so bored with the white and always struggled to create a cosy atmosphere in my bedroom, but the minute that paint went on those walls, I immediately felt like the room changed completely. Taupe is one of my favorite colors – for bags, shoes and nails – so of course I also picked up some bedding in that exact color (this bedding is from Hästens and is without a doubt the best bedding I ever had – plus you have a variety of colors to pick from). By keeping it in a complementary color scheme, you really draw out the richness of the color.  However in order to not make everything grey and brown’ish, I opted for two tables on each side of the bed in green marble with brass legs (not visible here but I will show you soon). This somehow introduces a hint of passion into the mix.

 

Bedding from Hästens.

 

Når du vælger farven til væggene i dit soveværelse, bør du altid huske at gå efter en, der giver en beroligende og afslappende effekt. Soveværelset er trods alt beregnet til afslapning. Jeg har stort set altid haft hvide vægge, men for omkring et år siden sidst, tog jeg endelig modet til mig og malede dem i en taupe farve. Det hvide kedede mig og jeg synes, det var svært at skabe en hyggelig stemning i soveværelset. Heldigvis ændrede dette sig i det sekund væggene fik en anden farve. Taupe er en af mine yndlingsfarver til tasker, sko og negle – så selvfølgelig faldt valget også på sengetøj i nøjagtige den farve. Ved at holde stort set alting i samme farveskala, kan du virkelig give en smuk dybde i rummet. Dog valgte jeg sengeborde i en smuk grøn marmor med messing ben (ikke til at se her, men der kommer snart et indlæg om disse) for ligesom at skabe endnu mere dybde i rummet.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

And The Winner Is...