Paris Purchase: Céline Velvet Pumps

And The Winner Is…

I’m the biggest TV series fan. When I start watching, I cannot put down the remote before I’m done. Games of Thrones  took be about 2.5 weeks, Ray Donovan about 2 weeks and Masters of Sex, which I just finished in about 1.5 weeks. That’s why I definitely had participated in the Samsung Catchup Grant if work had allowed – I mean, what’s not to like about being in India for 100 days, doing whatever you want: yoga, relaxing,eating, sleeping and watching series. Just the thought of it makes be want to enter – fortunately (for me) the winner has already been found. Instead I will just start dreaming of the new Samsung SUHD TV. I think, my whole tv-binge-watching-experience will be so much better.

 

Jeg er den største tv-serie fan. Når jeg først påbegynder en serie, kan jeg ikke lægge fjernbetjeningen fra mig før jeg er færdig. Games of Thrones tog mig ca 2,5 uger at færdiggøre, Ray Donovan ca. 2 uger og Masters of Sex, som jeg netop  er blevet færdig med omkring 1,5 uge. Af den grund havde jeg, hvis ellers arbejde tilladte det, klart deltage i  Samsung Catchup Grant. Jeg mener, at være på et spirituelt fristed i 100 dage, hvor alt du skal er at dyrke yoga, løbe, slappe af, sove og se serier. Bare tanken om det gør, at jeg straks har lyst til at deltage – dog er det vist heldigt for mig, at vinderen er allerede fundet. I stedet vil jeg drømme om den nye Samsung SUHD TV. Jeg tror, min besættelsen af tv-serier og selve oplevelsen vil være så meget bedre.


In collaboration with Samsung.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Paris Purchase: Céline Velvet Pumps