Orit Elhanati Necklace

The skinny Scarf

_A2X0012.jpg
The skinny scarf trend is still going strong after Prada introduced it om their Fall 2014 runway. And this season no one does it better than Chloé? I’m a big fan of the ultra-skinny scarf and especially to boost the look of a tired t-shirt or a button down shirt. Good news is that it doesn’t have to cost much. Just look to Pieces, Urban Outfitters or Topshop. How to wear it you might be thinking: Center it at the nape of your neck, wrap it around once or twice and let the ends hang freely or in a loose knot.

 

The skinny scarf er stadig en catwak-trend og i denne sæson er der ingen, der gør det bedre end Chloé. Jeg er kæmpe fan af den ultra-tynde halstørklæde og synes især det fungerer super godt, med en slidt t-shirt eller en skjorte. Og den gode nyhed er, at trenden ikke nødvendigvis er dyr. Bare søg hos Pieces, Urban Outfitters eller Topshop. Hvis du er i tvivl om hvordan du bruger det, så lad mig forklare:  centrer tørklædet i nakken, og snør det en – eller to – gange omkring halsen. Lad enderne hænge frit eller binde dem i en løs knude.

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Orit Elhanati Necklace