Valentino Rock Stud Pumps

Chocolate Brown Suede Jacket

-7.jpg
-4.jpg
-2.jpg
-3.jpg
One of my undoubtly favorite purchases this year is my suede jacket from Agger Flachs’ SS15 collection (see it here, here and here). I’ve been wearing it on every occassion possible since I got it and I know it will be a favorite for years to come. It’s the kind of jacket that you will keep in your wardobe forever and ever. That’s also why I knew I had to order the chocolate-brown suede jacket from the brand’s FW15 collection – and so I did. It’s very different from the other, which is good as I didn’t wanted the same jacket. It’s coated and therefore really heavy, but look at it, isn’t it perfection?

 

Photos by Thomas Degner

 

Et af mine favoritkøb i år er uden tvivl om ruskindsjakke fra Agger Flachs’s SS15 kollektion (se den her, her og her). Jeg har brugt den til enhver passende lejlighed siden jeg fik den og jeg ved bare, at den er en favorit i mange år. Det er ligesom en jakke, man har forevigt. Derfor vidste jeg også, at jeg var nødtsaget til at bestille den chokoladebrune ruskindsjakke fra samme mærkes FW15 kollektion – hvilket jeg gjorde. Den er ganske anderledes end den anden, hvilket er super godt, da jeg selvfølgelig ikke skal have to ens jakker. Den er coated, og derfor ret tung, men tjek den lige ud… er den ikke PÆN?

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Valentino Rock Stud Pumps