Fluffy Knits

Valentino Rock Stud Pumps

Lotte Skovgaard Nielsen The Style Cavalry Thomas Degner Valentino Matches Fashion.jpg
I can finally cross off the last thing on my 2015 wish list: The Valentino Rock Stud pumps (see them in action here). I went back and forth for a while trying to decide whether to go for the 10 cm or stick to only 6 cm. In the end I went for 6 cm as I’m probably going to wear them soo much more. Also the low version has 3 stud straps (compared to only two on the high version), which I really like. In the beginning I also thought I would go for the all black, but opted for the classic one (nude and black) in the end. They are so comfortable to wear (I had them on for an entire wedding that lasted until the very morning) and would actually consider getting them in another color as they are such classics and works with everything in my wardrobe. 

 

Endelig kan jeg afkrydse den sidste ting min 2015 ønskeseddel: Valentinos Rock Stud pumps (se dem i action here). Det tog lidt tid at beslutte om det skulle være den høje (10 cm) eller lave (6 cm) version, men til sidst besluttede jeg mig til at holde mig til den lave, da jeg får brugt dem meget mere. Desuden har den lave version også 3 remme, hvilket jeg ret godt kan lide (modsat kun 2 på den høje). I starten troede jeg egentlig også, at jeg vil vælge den helt sorte, men i sidste ende faldt valget på den klassiske i nude og sort. De er virkelig behagelige at have på, f.eks. havde jeg dem på en hel bryllupsfest, der varede til den lyse morgen. De er virkelig blevet klassikere, så meget at jeg endda overvejer at investere i endnu et par i en anden farve. Det må blive i 2016.

 

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fluffy Knits