I'm Staying In Bed

Fluffy Knits

-13.jpg
-11.jpg
-12.jpg
-10.jpg
It’s the season for fluffy knits and my favorite is undoubtly this one from one of my favorite brands Agger Flachs. Agger Flachs mission is to reinterpret old classics and I think they really nail it each time. I’m wearing it with jeans and Gianvito Rossi booties.

 

Der er sæson for varme, fluffy strik og min favorit er uden tvivl denne fra et af mine yndlingsbrands, nemlig Agger Flachs. Agger Flachs mission er at refortolke gamle klassiskere og jeg synes, de klarer det med glans hver eneste gang.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I'm Staying In Bed