Gold Necklace

I’m Staying In Bed

IMG_5039.JPG
Hästens is so much more than the recognizable blue and white squares and I’m on a mission to prove it to you. But let start with the Hästens beds… I really never gave my bed much thought, as long as I was getting my sleep. That – however – changed a few weeks back when I had the pleasure of trying one out at the brand’s flagship store in Copenhagen. While many expect to pay a lot of money for a car, not a lot are willing to spend on the place, they sleep – although it really makes all the difference. The bed I tried out was soooo comfy, and I’m absolutly sure, I would fall asleep much quicker, sleep much tighter and wake up much more refreshed if I was sleeping there each night.

 

Read more about Hästens here.

 

In collaboration with Hästens.

 

Hästens er så meget mere end de genkendelige blå og hvide tern, og jeg har tænkt mig at bevise det for jer. Men lad os starte med Hästens’ senge. Tidligere har jeg aldrig rigtig givet min seng mange tanker. Ikke så længe jeg fik min søvn, men det ændrede sig for et par uger siden, hvor jeg havde fornøjelsen af at besøge Hästens flagskibsbutik i København, og afprøve en af deres senge. Hvor rigtig mange forventer at skulle betale mange penge for en bil, så lyster knap så mange at betale det samme for deres seng, selvom det faktisk gør en stor forskel. Og den forskel mærkede jeg, da jeg fik lov til at kaste mig ned i en seng, der er den mest behagelige seng, jeg nogensinde har ligget i. Jeg er sikker på, at jeg med sådanne en seng ville jeg falde i søvn meget hurtigere, sove langt tungere og vågne meget mere udhvilet. Jeg må starte opsparingen nu. 

 

 

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gold Necklace