Let Love Guide You

Gold Necklace

Lotte Skovgaard Nielsen The Style Cavalry Thomas Degner gold necklace 1.jpg
Lotte Skovgaard Nielsen The Style Cavalry Thomas Degner gold necklace.jpg
I have a thing for long gold necklaces. I really like the classic feel, not too much, just very simple. Therefore I decided to put together two short ones that I haven’t really used (as they were to short) and create a longer one. It somehow worked and I wear it all the time now.

 

Jeg kan ret godt lide lange guldhalskæder. Meget klassisk, ikke for meget, bare helt simpelt. Derfor har jeg sat to korte – som jeg ikke rigtig har brugt (fordi de netop er for korte) – sammen til en lang halskæde. Det fungerer og jeg bruger den lige nu non-stop.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Let Love Guide You