Fly High

Let Love Guide You

Lotte Skovgaard Nielsen The Style Cavalry Thomas Degner Ox Danmarq Eilersen Ace Hotel.jpg
I once read the following: “The only rule in decorating is to buy things that you love” and one of the furnitures I love the most is my Ox Denmarq marble table (you’ve seen it before here and here ). It comes in different sizes but you can also get the marble in different colors: black, green and white, the same goes for the frame: gold, black and silver. It fits to my Eilersen couch perfectly – just bought some pillows from Aiayu and Society Nordic for the couch. Can’t wait to get them.

 

Jeg læste engang, at den eneste regel der er, når du indretter er, at du kun må købe ting du elsker, hvilket selvfølgelig giver totalt mening. Og et af de møbler jeg elsker mest er mit marmorsofabord fra Ox Danmarq (du har set det før her og her). Det kommer i forskellige størrelser, men du kan også marmoret i forskellige farver: sort, grøn og hvid, det samme gælder for stellet: guld, sort og sølv. Det passer så fint til min Eilersen sofa, som jeg netop har købt puder til (fra Aiayu og Society Nordic). Glæder mig helt vildt til at få dem.

 

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fly High