Bring On Winter

Fly High

Lotte Skovgaard Nielsen The Style Cavalry By Malene Birger Thomas Degner 1.jpg
Lotte Skovgaard Nielsen The Style Cavalry By Malene Birger Thomas Degner 2.jpg
Lotte Skovgaard Nielsen The Style Cavalry By Malene Birger Thomas Degner 3.jpg
The perfect oversize proportions, the distinct boy-borrowed aesthetic and the cosy, enveloping feel are what I love about this coat, which is ideal for transitioning between seasons. Also a great choice is you are looking for a classic coat that’s still very much keeping up with current trends. Use the belt to chin the waist to balance out the volume.

 

Photos by Thomas Degner.

 

Perfekte oversize proportioner, tydelige herretøjsreferencer og den hyggelige, omsluttende følelse, er bare tre af tingene, jeg elsker ved denne frakke, der er den ideelle overgangsfrakke. Også et godt valg, hvis du leder efter en klassisk frakke, der holder i årevis, men som stadig er moderne. Brug bæltet i taljen for at afbalancere de oversize proportioner.

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bring On Winter