My Monday Uniform

Céline Large Trio Bag

The Style Cavalry Lotte Skovgaard Nielsen Celine Birger Christensen Trio Bag.jpg
I finally got around to purchasing a large Trio bag from Céline. It’s blue, but actually very close black – depending on the light. Seriously this is THE best everyday bag ever, easy to wear and carries all your essentials. It was on my 2015 wish list, so another thing to cross off that list. I got it from Birger Christensen.

 

Jeg har endelig fået købt en stor Trio taske fra Céline. Den er faktisk blå, men grænser til det sorte, alt efter lyset. Seriøst, det er en bedste hverdagstaske overhovedet, let at kaste over skulderen og kan rumme alt hvad du behøver. Den var på min 2015 ønskeliste, så endnu en ting, jeg kan krydse af listen. Jeg købte den hos Birger Christensen.

 

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My Monday Uniform