Material Lust: Velvet

My Monday Uniform

The Style Cavalry Lotte Skovgaard Nielsen Tiger of Sweden 2ND Day By Malene Birger Isabel Marant Fall Winter Spring Summer.jpg
It must be a monday thing, not knowing what to wear. At least it is for me. Therefore I always end up in what I should refer to as my monday uniform: jeans, knit, boots and a leather jacket. Simple as that. The jeans are from Tiger of Sweden, the knit is from By Malene Birger, the boots are from Isabel Marant, the sunnies is from Fall Winter Spring Summer and the leather jacket is by 2nd Day.

 

Det må være en mandags-ting, ikke at vide hvad jeg skal tage på. Sådan har det ihvertfald været de sidste mange mandage. Derfor ender jeg altid i hvad jeg efterhånden kan kalde min mandags uniform: jeans, strik, støvler og en læderjakke. Såre simpelt. Jeans’ene er fra Tiger of Sweden, strikken fra By Malene Birger, støvlerne fra Isabel Marant, solbriller fra Fall Winter Spring Summer og læderjakken er fra 2nd Day.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Material Lust: Velvet