Winter Coat

Material Lust: Velvet

Lotte Skovgaard Nielsen The Style Cavalry Normann Copenhagen.jpg

One of the fabrics very much in Vogue currently is velvet. And despite years of having a love-hate relationship with the fabric, I now adore it. If you ask me, it’s glamourous, yet very contemporary. A great way to start out is with pillows or even a pouf like this one. But be warned, you won’t be able to get enough. I’m currently lusting for both a couch and dining room chairs in velvet. The pouf is from Normann Copenhagen and comes in a variety of colors (and two different sizes). I initially fell in love with the rose but ended up going for the grey as I decided it would last longer.

 

Normann Copenhagen pouf and Omelette-ed mirrors

 

Velour er mere eller mindre umuligt at komme udenom i indretning for tiden. Og selvom jeg i mange år havde et love-hate forhold til det (mest hate for at være ærlig), så er jeg nu blevet omvendt. Hvis du spørger mig, er det glamourøst, men stadig meget moderne. En god måde at starte blødt ud er ved at gå efter puder eller endda denne puf. Men jeg advarer dig, du kan snart ikke få nok. Lige nu drømmer jeg om både en sofa og spisebordsstole i velour. Puffen er fra Normann Copenhagen og kommer i en række forskellige farver – og to forskellige størrelser. I første omgang faldt jeg egentlig for den rosa, men endte alligevel med at vælge den grå, da jeg tænkte den varer lidt længere.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Winter Coat