Longer Length

Form Chair

-4.jpg
What to do when you really don’t need more chairs but got a crush on one? Well, you get it in a miniature size. Meet the Form Chair from Normann Copenhagen. Designed by Simon Legald with a mission to create a shell chair with a more unified look that would stand out as one cohesive unit. It comes with both wooden and steel legs – my favorite is white/walnut wooden chair. So perfect.

 

Hvad gør man, når man virkelig ikke brug for flere stole, men har et crush på en? Du får den da bare i en miniature størrelse. Den nye Form stol fra Normann Copenhagen er designet af Simon Legald med en mission om at skabe en skalstol med et mere ensartet udseende, der alligevel skiller sig ud som én sammenhængende enhed. Den laves med både træ- og stålben min favorit er den hvide med valnøddetræben. Helt perfekt.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Longer Length